TÖRZSVENDÉG

program

Visszatérő vendégeink hűségét a törzsvendég programunk által nyújtott kedvezményekkel szeretnénk megköszönni.
Kizárólag a saját honlapunkon, és a saját elérhetőségeinken történő, egyéni foglalás esetén járnak az engedmények.

Részletek

Gyermek animációs programok

Labirintus - játszóház

Akkor igazi az élmény, ha a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a számukra ideális, örömteli elfoglaltságot.

Szállodánkban található Labirintus játszóházban várjuk a kicsiket és nagyokat a hét minden napján.

Játszóházunkban létszámtól függően ősztől tavaszig minden hétvégén, nyáron pedig minden nap szakképzett animátoraink gondoskodnak arról, hogy jó és rossz időben egyaránt tartalmasan töltsék együtt a napot.

Maszat-műhely

Kézügyességet fejlesztő kézműves foglalkozásokkal, létszámtól függően, báb-, gumikarkötő-, ékszerkészítéssel, gyurmázással, gyöngyfűzéssel, rajzolással, festéssel, társasjátékokkal gazdagítjuk az itt tartózkodó vendégeink minőségi idejét. Szeretettel várjuk a felnőtteket is!

Ünnepi hosszú hétvégéken tematikus foglalkozásokkal színesítjük a kínálatunkat: például húsvétitojás-festéssel, októberi tökfaragással, karácsonyi varázslatos ünnepi díszek készítésével. Programjaink kreatív környezetben nyújtanak izgalmas perceket.

Aktuális programok

Szállodánk vendégei részére a programokon való részvétel ingyenes. Az aktuális programok ITT olvashatóak >>

  Rólunk mondták

  “3,5 fél éves kisfiúnkkal és tesóval a pocakban töltöttünk itt egy hosszúhétvégét. Nagyon megvagyunk elégedve a szolgáltatásokkal, direkt a gyerkőc miatt választottuk a szállodát. A játszóház,...”

  R. B. Adrienn

  “"Mi a gyerek miatt érkeztünk a szállodába! Nagyon jó volt! A gyerek meg már most mondja, hogy menjünk vissza megint :)! És úgy lesz! ”

  Pohl Gábor

  “"Először voltunk, de nem utoljára. Nagyon gyermekbarát szálloda tényleg. Mindennel meg voltunk elégedve, ha nagyon negatívumot kellene írni - ami nagyon nehéz lenne - akkor lehetne több főzelék...”

  Ernhéfer Sándor

  “Közvetlen Balaton part, léleknyugtató látvány , szuper szauna és gőz, maximális tisztaság, tüneményes és profi masszőr, biztonságos és díjmentes parkolás.”

  N.Klára

  “Ritkán járok ennyire tiszta szállodában. Teljesen meg voltunk elégedve a szoba tisztaságával, a fürdőszoba meg csak úgy ragyogott!!!" ”

  Sz.Zsolt

  Kapcsolat

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Elsőként értesülhet baba-, és gyermekbarát szállodánk exkluzív ajánlatairól, újdonságairól.